Welkom bij Decarme

04

Decarme is dé uitzendorganisatie die zich richt op de bemiddeling van werkzoekenden en werk in Noord Nederland. Klinkt heel simpel en dat is het ook!

Het onderscheid maken we door onze snelheid in het vinden van de geschikte kandidaat voor vacatures van onze opdrachtgevers, al moeten we daarvoor tot het uiterste gaan. Wij werken niet alleen tijdens kantooruren maar wanneer de klant en onze medewerkers daarom vragen. Ook in de avonduren of ’s weekends zijn wij bereikbaar voor vragen of spoedopdrachten.

Ons succes wordt bepaald door tevredenheid van onze opdrachtgevers en medewerkers! Wij zijn overtuigd van het feit dat als je beide partijen tevreden kunt stemmen, je de juiste balans hebt gevonden en een langdurige relatie kunt aangaan.

Afspraken worden gemaakt om na te komen. Dat verwachten wij van onze medewerkers en klanten en vormen daarin zelf geen uitzondering. Het unieke en mooie aan dit werk is dat mensen centraal staan. Er is geen klant of medewerker die identiek is. Dat betekent dat iedere opdracht of vraag 100% uniek is en derhalve ook zo wordt behandeld. Het grootste onderscheid is wel het ondernemerschap in onze werkwijze. Creativiteit, snelheid en net die ene stap harder lopen om je belanghebbenden dat stukje extra te kunnen bieden dat nodig is om aan de wens te voldoen zonder dat daarbij altijd het ‘uurtje factuurtje’ principe moet gaan gelden.

Kernpunten van onze dienstverlening zijn:

  • Nakomen van afspraken van ons zelf, onze medewerkers maar ook onze klanten
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Ondernemerschap, creativiteit en flexibiliteit
  • Creativiteit en snelheid
  • Openheid, eerlijkheid en integriteit
Geplaatst in K2D